Disclaimer

Aan de inhoud op de website van DRI3 en op onderliggende pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.

DRI3 besteedt veel zorg aan deze site en de op deze site getoonde gegevens. DRI3 zal in geen geval aansprakelijk zijn voor schade ontstaan door de toegang tot deze site, het gebruik van deze informatie, foto's en documenten, beslissingen die u neemt of kosten en uitgaven die u heeft door het gebruik van deze informatie.

Informatie en/of foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor welke doeleinden dan ook.

DRI3 stelt de inhoud van deze website alleen beschikbaar om te informeren.

 

Wat doen wij

Wilt u de klus iefst uitbesteden neem dan vrijblijvend contact op voor een goed advies. We maken dan een afspraak wanneer wij langs kunnen komen om de kluswerkzaamheden door te nemen. Aan dit bezoek zijn geen kosten verbonden. U ontvangt een passende offerte met een duidelijke specificatie.

Next

DRI3 bied u een uitgebreid pakket aan diensten en wij zijn snel en secuur. Een goed advies achten wij van groot belang, uiteraard rekening houdend met de specifieke wensen van u, als opdrachtgever. Wij werken graag met hoogstaande producten daarbij de verhouding prijs/kwaliteit in ogenschouw nemend. U kunt rekenen op een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw klus, het werk wordt netjes en schoon opgeleverd.

 

Next

Diensten

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op, info@chungahing.nl of 06 308 49 754

Contact

DRI3 | Klusser
Kandinskystraat 3
1328 KB Almere

T: 06 308 49 754
@: info@chungahing.nl
KvK: 39093548